Rune Keller
Facebook LinkedIn

Filmskribent

Før jeg var med til at starte Eiga, havde jeg allerede skrevet filmanmeldelser i små ti år. Det begyndte tilbage på Konsollen.dk i 1997, hvor vi forsøgte med mere fokus på livsstil end bare spil. Det førte til at jeg blev ansat af bladet Rhythm - et gratismagasin om ungdomskultur - hvor jeg for første gang var fast på tryk, to sider i hvert blad, og (i hvert fald teoretisk) fik betaling for det.

I 2000 kom jeg ombord på sitet Movieboxen, der dengang var et af meget få danske websites, som anmeldte alle filmudgivelser. Det medførte en solid læserskare, og anmeldelserne blev også trykt i en række aviser. Udover nogle hundrede filmanmeldelser medvirkede jeg også til at programmere og udvikle sitet sammen med redaktør Jesper Bjerg.

Da MSN i 2001 satsede stort med indhold og jeg kom til MSN Games, skiftede jeg også til søstersitet MSN Film. Her blev det til godt 100 filmanmeldelser, hvoraf jeg blandt andet var glad for at kunne kalde kultfilmen Donnie Darko for "tæt på mesterværk". Jeg forlod MSN i 2003, ikke så længe før både MSN Film og Games lukkede igen.

Donnie Darko
Scan af avisreklamen for Donnie Darko med anmeldercitater.